Vi växer med ytterligare förvärv!

Abouttheforest.se, en ledande plattform inom hållbarhetsutbildning och miljömedvetenhet, meddelar stolt att de har förvärvat den välkända domänen BondesokerBonder.se. Detta strategiska drag markerar en ny fas i Abouttheforest.ses expansion och dess engagemang för att främja en grönare och mer hållbar framtid.

BondesokerBonder.se, som tidigare varit en populär resurs för jordbruks- och landsbygdsutveckling, kommer nu att integreras i Abouttheforest.ses bredare utbildningsplattform. Förvärvet syftar till att bredda utbudet av resurser och verktyg som är tillgängliga för Abouttheforest.ses användare, och att stärka kopplingarna mellan hållbar jordbruksteknik och miljöbevarande insatser.

“Vi är entusiastiska över att välkomna BondesokerBonder.se till Abouttheforest-familjen, VD för Abouttheforest.se. “Detta förvärv ligger i linje med vårt mål att utbilda och engagera allmänheten kring viktiga hållbarhetsfrågor. Genom att samla resurser som riktar sig till både jordbrukare och miljömedvetna konsumenter, kan vi främja en mer hållbar och informerad samhällsutveckling.”

Den nya domänen kommer att fungera som en central plattform där användare kan lära sig om hållbara jordbrukstekniker, miljövänlig livsstil och den senaste forskningen inom ekologiskt och hållbart jordbruk. Abouttheforest.se planerar att vidareutveckla innehållet på BondesokerBonder.se för att inkludera interaktiva verktyg, informativa artiklar och en serie utbildningsprogram som är designade för att uppmuntra och stödja hållbara initiativ.

“Förvärvet av BondesokerBonder.se är ett viktigt steg för att ytterligare stärka vårt engagemang för miljön”. “Vi ser fram emot att integrera detta nya innehåll och erbjuda våra användare ännu fler sätt att delta i och påverka miljörelaterade frågor.”

För mer information om vad förvärvet innebär och framtida planer för både Abouttheforest.se och BondesokerBonder.se, besök vår hemsida.

Om Abouttheforest.se

Abouttheforest.se är en ledande plattform för hållbarhetsutbildning som fokuserar på att främja miljömedvetenhet och hållbara livsstilar. Genom ett brett utbud av interaktiva kurser, resurser och samhällsengagemang arbetar Abouttheforest.se för att inspirera individer och samhällen att bidra till en mer hållbar planet.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *